Szuperélet – Egyszerû megoldások, amelyektõl egészségesebb, fittebb és energikusabb leszel

A Szuperélet címû New York Times bestsellerben a táplálkozási szakértõ és szuperélelmiszer-guru, Darin Olien emlékeztet minket arra, hogy az öt életerõt segítségül hívva maximálisan kiaknázhatjuk szervezetünk természet adta képességeit, ugyanis ezektõl függ, egészségesek, fittek és betegségektõl mentesek leszünk-e.

Ez az öt életerõ pedig a következõ:
minõségi táplálkozás
hidratálás
oxigénellátás
lúgosítás és
méregtelenítés

A szerzõ beutazta a világot, hogy tanulmányozhassa az õslakos közösségek számára évszázadok óta táplálékul szolgáló élelmiszerek egészségünkre gyakorolt hatását. Kutatásainak eredményeit a gyakorlatban kamatoztatva megtanítja az olvasót arra, hogyan õrizheti meg ideális testsúlyát, elõzheti meg akár a legsúlyosabb betegségeket, és érezheti magát nagyszerûen – mindezt mindenféle szigorú, trükkös vagy bonyolult diéták nélkül, amelyek hosszú távon sosem mûködnek.

Az egyszerûen megvalósítható ötleteket, könnyen követhetõ teendõlistákat, táplálékkiegészítési lehetõségeket bemutató nélkülözhetetlen útmutatókat, recepteket, bevásárlólistákat és sok más hasznos információt felvonultató kötet útlevélként szolgál egy végtelenül nagyszerû élethez. A jóllét széleskörû, holisztikus és egyedi megközelítésével a szerzõ megmutatja, hogyan aknázzuk ki az élelmiszerek, a víz, az oxigén és a pH-egyensúly szupererejét annak érdekében, hogy a lehetõ legjobb életet élhessük ma, holnap és a jövõben.

Darin Olien az egzotikus szuperélelmiszerek vadásza, táplálékkiegészítõk kikísérletezõje, környezetvédelmi aktivista, illetve a táplálkozás és a természetes egészség széles körben elismert szakembere. Testmozgás-fiziológiából és táplálkozástudományból, majd pedig pszichológiából szerzett diplomát. A kaliforniai Malibuban él.

"Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes falattal döntést hozunk a tekintetben, egészségesen vagy egészségtelenül kívánunk-e táplálkozni; hogy az az étel, amit megeszünk, táplál-e majd minket, olyasvalamivel lát-e el, amire szüksége van a sejtjeinknek, és javít-e az egészségi állapotunkon. Megeshet, hogy e kérdésekre nem mindig igen lesz a válasz. Nehéz tökéletesen élni. De mi a helyzet, ha több jó döntést hozunk, mint rosszat? Ha helyesen táplálkozunk, nemcsak a mai vagy holnapi énünkkel teszünk jót, hanem a húsz, harminc vagy ötven évvel késõbbi énünkkel is."

4 990 Ft

1 készleten

Leírás

A Szuperélet címû New York Times bestsellerben a táplálkozási szakértõ és szuperélelmiszer-guru, Darin Olien emlékeztet minket arra, hogy az öt életerõt segítségül hívva maximálisan kiaknázhatjuk szervezetünk természet adta képességeit, ugyanis ezektõl függ, egészségesek, fittek és betegségektõl mentesek leszünk-e.

Ez az öt életerõ pedig a következõ:
minõségi táplálkozás
hidratálás
oxigénellátás
lúgosítás és
méregtelenítés

A szerzõ beutazta a világot, hogy tanulmányozhassa az õslakos közösségek számára évszázadok óta táplálékul szolgáló élelmiszerek egészségünkre gyakorolt hatását. Kutatásainak eredményeit a gyakorlatban kamatoztatva megtanítja az olvasót arra, hogyan õrizheti meg ideális testsúlyát, elõzheti meg akár a legsúlyosabb betegségeket, és érezheti magát nagyszerûen – mindezt mindenféle szigorú, trükkös vagy bonyolult diéták nélkül, amelyek hosszú távon sosem mûködnek.

Az egyszerûen megvalósítható ötleteket, könnyen követhetõ teendõlistákat, táplálékkiegészítési lehetõségeket bemutató nélkülözhetetlen útmutatókat, recepteket, bevásárlólistákat és sok más hasznos információt felvonultató kötet útlevélként szolgál egy végtelenül nagyszerû élethez. A jóllét széleskörû, holisztikus és egyedi megközelítésével a szerzõ megmutatja, hogyan aknázzuk ki az élelmiszerek, a víz, az oxigén és a pH-egyensúly szupererejét annak érdekében, hogy a lehetõ legjobb életet élhessük ma, holnap és a jövõben.

Darin Olien az egzotikus szuperélelmiszerek vadásza, táplálékkiegészítõk kikísérletezõje, környezetvédelmi aktivista, illetve a táplálkozás és a természetes egészség széles körben elismert szakembere. Testmozgás-fiziológiából és táplálkozástudományból, majd pedig pszichológiából szerzett diplomát. A kaliforniai Malibuban él.

"Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes falattal döntést hozunk a tekintetben, egészségesen vagy egészségtelenül kívánunk-e táplálkozni; hogy az az étel, amit megeszünk, táplál-e majd minket, olyasvalamivel lát-e el, amire szüksége van a sejtjeinknek, és javít-e az egészségi állapotunkon. Megeshet, hogy e kérdésekre nem mindig igen lesz a válasz. Nehéz tökéletesen élni. De mi a helyzet, ha több jó döntést hozunk, mint rosszat? Ha helyesen táplálkozunk, nemcsak a mai vagy holnapi énünkkel teszünk jót, hanem a húsz, harminc vagy ötven évvel késõbbi énünkkel is."

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve