Out of stock

Méhek, mézek nagykönyve – Gyógyító kincsek a kaptárból – Receptek és tanácsok mézre, méhviaszra, propoliszra, méhpempõre, virágporra

Hogyan és miért készítenek a méhek mézet?
Mi is az a méhpempõ valójában?
Tényleg segít a virágpor fogyasztása az évszakos allergián?
A könyv megválaszolja mindezeket a kérdéseket, és persze még számos továbbit is.

Hasznos, gyakorlatias és kiváló humorral fûszerezett, nagyszerû könyv. A már jól ismert méz, virágpor és méhviasz titkai mellett megismerhetjük a propolisz, a méhméreg és méhpempõ hasznos tulajdonságait is. Megtudhatjuk, miféle anyagok ezek, hogy jönnek létre, hogyan gyûjtik be a méhészek, és hogyan alakítják õket az általunk jól ismert termékekké. A mézelõ méhek mindig is csodálattal töltöttek el, és ez a könyv talán magyarázatot ad a velük kapcsolatos rengeteg miért?-re.

A szerzõ szenvedélyes lelkesedése a méhek iránt ragályos. Az alapos, de mégis könnyen érthetõ könyvben nagyszerû fényképek, érdekes történelmi adatok, hasznos információk és ízletes, könnyen elkészíthetõ receptek, azaz az egészségünket és jó közérzetünket szolgáló ötletek találhatók.

Remek ötletek ahhoz, hogyan csempészhetjük egyszerû módszerekkel az étrendünkbe a virágport és a méhpempõt; hogyan készíthetjük el házilag és könnyedén a fahéjas mézet, a méhviaszalapú ajakbalzsamot és bõrápoló krémet, a kézzel mártott méhviaszgyertyát és még rengeteg hasznos dolgot.

A könyvben megtalálhatjuk:
a méhkaptárból származó termékek – a méz, a méhviasz, a propolisz – és még sok más érdekesség bemutatását, recepteket és módszereket az egészségmegõrzéshez, az erõnlétnöveléshez, a táplálkozáshoz és a kézmûvességhez, az egész családnak izgalmas olvasmányt ígérõ tudományos és történelmi tényeket.

Cikkszám: 9789632785660 Kategóriák: , Címkék: ,

6 495 Ft

Elfogyott

Leírás

Hogyan és miért készítenek a méhek mézet?
Mi is az a méhpempõ valójában?
Tényleg segít a virágpor fogyasztása az évszakos allergián?
A könyv megválaszolja mindezeket a kérdéseket, és persze még számos továbbit is.

Hasznos, gyakorlatias és kiváló humorral fûszerezett, nagyszerû könyv. A már jól ismert méz, virágpor és méhviasz titkai mellett megismerhetjük a propolisz, a méhméreg és méhpempõ hasznos tulajdonságait is. Megtudhatjuk, miféle anyagok ezek, hogy jönnek létre, hogyan gyûjtik be a méhészek, és hogyan alakítják õket az általunk jól ismert termékekké. A mézelõ méhek mindig is csodálattal töltöttek el, és ez a könyv talán magyarázatot ad a velük kapcsolatos rengeteg miért?-re.

A szerzõ szenvedélyes lelkesedése a méhek iránt ragályos. Az alapos, de mégis könnyen érthetõ könyvben nagyszerû fényképek, érdekes történelmi adatok, hasznos információk és ízletes, könnyen elkészíthetõ receptek, azaz az egészségünket és jó közérzetünket szolgáló ötletek találhatók.

Remek ötletek ahhoz, hogyan csempészhetjük egyszerû módszerekkel az étrendünkbe a virágport és a méhpempõt; hogyan készíthetjük el házilag és könnyedén a fahéjas mézet, a méhviaszalapú ajakbalzsamot és bõrápoló krémet, a kézzel mártott méhviaszgyertyát és még rengeteg hasznos dolgot.

A könyvben megtalálhatjuk:
a méhkaptárból származó termékek – a méz, a méhviasz, a propolisz – és még sok más érdekesség bemutatását, recepteket és módszereket az egészségmegõrzéshez, az erõnlétnöveléshez, a táplálkozáshoz és a kézmûvességhez, az egész családnak izgalmas olvasmányt ígérõ tudományos és történelmi tényeket.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve