Márk konyhája – 60 stílusos recept randira, partira, vagy amit akartok

Lakatos Márkot, a népszerû stylistot gyerekkora óta érdekli a gasztronómia mûvészete. "Mindig úgy tekintettem a fõzésre, mint egy divatfotózásra. Színekben, formákban, ízekben és illatokban gondolkodom, de legalább ugyanennyire foglalkoztat a látvány és a terítés is. Imádok minden irányban hatni az érzékekre."

Márk hat fejezetbe gyûjtötte össze kedvenc receptjeit:
– Az Édeseim fejezetben a legcsábítóbb édességeket veszi sorra.
– A Drágáim fejezetben exkluzív fogásokkal készül, amelyek tökéletesen illenek az ünnepi alkalmakhoz.
– A Mûhelytitkok fejezetben a legbizalmasabb trükkjeibe avat be bennünket.
– A Stílusikonok fejezetben egy-egy olyan fogást készít el, amelyeket a divatszakma és a kultúrtörténet legjei inspiráltak.
– A Mozimánia fejezetben kultikus filmek, illetve filmsztárok által ihletett receptek kerülnek sorra.
– A Party time fejezetben pedig a baráti összejövetelekre leginkább ajánlott receptjeit osztja meg velünk.

Legyen szó akár málnás csokoládémousse tortácskákról, pezsgõzselével tálalt kaviárról, egyszerû paprikás krumpliról, Casanova által ihletett borjúmájról, Tarantino halas tacójáról vagy szivárványos sajttortáról, Márk konyhájában mindenki megtalálhatja a kedvére való finomságot.

Lakatos Márk stylist, jelmeztervezõ, rendezõ és tévés mûsorvezetõ. Filmtörténet-filmesztétika szakon diplomázott, Spanyolországban idegenforgalmat tanult. Rendszeresen tudósít a legfontosabb nemzetközi divathetekrõl. Évek óta szenvedélyesen fõz. Lakatos Mûhely nevû kolbászozóját 2016-ban nyitotta meg a Belvárosi piacon.

6 499 Ft

1 készleten

Leírás

Lakatos Márkot, a népszerû stylistot gyerekkora óta érdekli a gasztronómia mûvészete. "Mindig úgy tekintettem a fõzésre, mint egy divatfotózásra. Színekben, formákban, ízekben és illatokban gondolkodom, de legalább ugyanennyire foglalkoztat a látvány és a terítés is. Imádok minden irányban hatni az érzékekre."

Márk hat fejezetbe gyûjtötte össze kedvenc receptjeit:
– Az Édeseim fejezetben a legcsábítóbb édességeket veszi sorra.
– A Drágáim fejezetben exkluzív fogásokkal készül, amelyek tökéletesen illenek az ünnepi alkalmakhoz.
– A Mûhelytitkok fejezetben a legbizalmasabb trükkjeibe avat be bennünket.
– A Stílusikonok fejezetben egy-egy olyan fogást készít el, amelyeket a divatszakma és a kultúrtörténet legjei inspiráltak.
– A Mozimánia fejezetben kultikus filmek, illetve filmsztárok által ihletett receptek kerülnek sorra.
– A Party time fejezetben pedig a baráti összejövetelekre leginkább ajánlott receptjeit osztja meg velünk.

Legyen szó akár málnás csokoládémousse tortácskákról, pezsgõzselével tálalt kaviárról, egyszerû paprikás krumpliról, Casanova által ihletett borjúmájról, Tarantino halas tacójáról vagy szivárványos sajttortáról, Márk konyhájában mindenki megtalálhatja a kedvére való finomságot.

Lakatos Márk stylist, jelmeztervezõ, rendezõ és tévés mûsorvezetõ. Filmtörténet-filmesztétika szakon diplomázott, Spanyolországban idegenforgalmat tanult. Rendszeresen tudósít a legfontosabb nemzetközi divathetekrõl. Évek óta szenvedélyesen fõz. Lakatos Mûhely nevû kolbászozóját 2016-ban nyitotta meg a Belvárosi piacon.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve