Kovászkaland – Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen
Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzõje nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértõl kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyûjtemény 31 igazán menõ kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!
"Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tõle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütõre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret." Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezõje
6 490 Ft
2 készleten
Leírás
Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzõje nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértõl kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyûjtemény 31 igazán menõ kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!
"Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tõle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütõre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret." Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezõje