Viva Espana! – Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos citromtorta nélkül? Így kezdõdik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemények világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a receptjét is sikerül megszereznie.
Náray Tamás elsõ szakácskönyvébõl – Utolsó reggeli Párizsban – a francia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerzõ kalauzolásával Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögébõl. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerûségének titkát, ami az egyszerûségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bõségesen ontja gyümölcseit, amibõl változatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnás sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.
Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztõ fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerzõ azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent…

Cikkszám: 9786155417689 Kategóriák: , , Címkék: ,

6 990 Ft

1 készleten

Leírás

Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos citromtorta nélkül? Így kezdõdik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemények világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a receptjét is sikerül megszereznie.
Náray Tamás elsõ szakácskönyvébõl – Utolsó reggeli Párizsban – a francia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerzõ kalauzolásával Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögébõl. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerûségének titkát, ami az egyszerûségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bõségesen ontja gyümölcseit, amibõl változatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnás sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.
Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztõ fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerzõ azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent…

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve