Out of stock

Vegetáriánus finomságok

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerzõ YOTAM OTTOLENGHI a fõzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyûjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.

Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötõdésébõl és az alapanyagok iránti végtelen szeretetébõl táplálkozik. Õ maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyûgözõ, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposz- taféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütõtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.

8 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerzõ YOTAM OTTOLENGHI a fõzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyûjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.

Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötõdésébõl és az alapanyagok iránti végtelen szeretetébõl táplálkozik. Õ maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyûgözõ, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposz- taféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütõtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve