Vegetáriánus finomságok
Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerzõ YOTAM OTTOLENGHI a fõzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyûjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.
Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötõdésébõl és az alapanyagok iránti végtelen szeretetébõl táplálkozik. Õ maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyûgözõ, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposz- taféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütõtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.
8 990 Ft
Elfogyott
Leírás
Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerzõ YOTAM OTTOLENGHI a fõzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyûjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.
Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötõdésébõl és az alapanyagok iránti végtelen szeretetébõl táplálkozik. Õ maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyûgözõ, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposz- taféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütõtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.
További információk
| Író | |
|---|---|
| Kiadó | |
| Lapszám | |
| Kiadás éve |