Sütés – fõzés a Big Green Egg grillsütõvel – Minden, amit tudnunk kell az alapoktól a sütési-fõzési praktikákig 70 recepttel
A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértõk körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülõ különleges kerámiának köszönhetõen. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínûségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedõk új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-bõl.
A Sütés-fõzés a Big Green Egg grillsütõvel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri sütõeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el az olvasót minden elképzelhetõ alapanyaghoz, amit csak elkészíthet benne. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket:
– az EGG összeállításán
– az EGG begyújtásán és használatán
– a tüzelõanyagok választékán
– az eszközök használatán
– egy 12 lépésbõl álló terven, amelynek elsajátításával bárki EGG-szakértõ lehet
James tippjei és trükkjei révén 70 lenyûgözõ, az összes húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztõ BBQ-lakomákat felvonultató recepttel tehetjük próbára BBQ-tudásunkat. E hiánypótló könyv segítségével kezdõbõl szinte azonnal BBQ-rocksztárrá válhatunk, és egész évben élvezhetjük családunkkal és barátainkkal az ízletes, szabad tûzön sült ételeket.
19 999 Ft
Elfogyott
Leírás
A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértõk körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülõ különleges kerámiának köszönhetõen. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínûségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedõk új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-bõl.
A Sütés-fõzés a Big Green Egg grillsütõvel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri sütõeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el az olvasót minden elképzelhetõ alapanyaghoz, amit csak elkészíthet benne. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket:
– az EGG összeállításán
– az EGG begyújtásán és használatán
– a tüzelõanyagok választékán
– az eszközök használatán
– egy 12 lépésbõl álló terven, amelynek elsajátításával bárki EGG-szakértõ lehet
James tippjei és trükkjei révén 70 lenyûgözõ, az összes húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztõ BBQ-lakomákat felvonultató recepttel tehetjük próbára BBQ-tudásunkat. E hiánypótló könyv segítségével kezdõbõl szinte azonnal BBQ-rocksztárrá válhatunk, és egész évben élvezhetjük családunkkal és barátainkkal az ízletes, szabad tûzön sült ételeket.
További információk
| Író | |
|---|---|
| Kiadó | |
| Lapszám | |
| Kiadás éve |