Sophie Valroux – Párizsi csillagok

Akkor is le tudod fõzni õket, ha már nem érzel ízeket?

Sophie Valroux több mint közkedvelt séf, akit mindenki magának akar. Már újraépítette egykor porig rombolt renoméját, és letette a névjegyét a gasztronómia világában. A nagymamájától örökölt gyönyörû birtok, a Chateau de Champvert éttermeit irányítja. Võlegényével, Rémivel boldogabbak, mint valaha, és Rémi lányával is sokat javult Sophie kapcsolata. Minden hibátlanul alakul.

Sophie mégsem nyughat: úgy érzi, valami hiányzik. Meghívják egy exkluzív rendezvényre, amelyen példaképe, a híres séf is részt vesz. Azt reméli, ez lehet az igazi kiugrás, amely talán élete álma, a Michelin-csillag megszerzéséhez is közelebb viheti.

De a sors közbeszól: amint elfogadja a meghívást, minden összedõl. Sophie balesetet szenved, amelynek következtében elveszíti ízlelését és szaglását. Most mi lesz?

Sophie megrázza magát, és úgy dönt: eljátssza, hogy megvan az ízlelése és a szaglása is. Vajon menni fog?

"Vérant mesteri mesemondó, és nagy tehetsége van hozzá, hogy ínycsiklandó ételsorokkal is megtûzdelje a történetet – hozzá a bónusz: nagyvonalúan meg is osztja az olvasókkal a receptjeit a könyve végén." – Lori Nelson Spielman, a Sors, szerelem, Toszkána írója

"Egy "deuxiéme plat" Sophie történetébõl? Délicieux!" – KJ Dell’Antonia, A New York Times bestsellerszerzõje, a Csirkék és csajok írója

"Chef Sophie izgalmas történetének folytatásával Vérant ismét elkápráztatja az olvasót. A fordulatokban gazdag könyv csupa öröm – család, jó ételek, szerelem és románc, arról nem is beszélve, hogy mindent beleng a "la vie en France" semmivel össze nem téveszthetõ hangulata." – Janice MacLeod, a New York Times bestsellerszerzõje, a Paris Letters írója

"A Sophie Valroux – Párizsi csillagok a szereplõk és hozzávalók színes kavalkádjával maga a kulináris élvezet. Az ember önkéntelenül is szorít ennek a fiatal séfnek, hogy gyõzze le az elképzelhetetlenül nehéz akadályokat, és érje el az álmait. A szerzõ, Samantha Vérant ismét nagyot alkotott – szívbõl és magával ragadóan!" – Nicole Meier, a The Second Chance Supper Club szerzõje

"A régi álmokat és az új tapasztalatokat szembeállító, tartalmas és életteli regényt, amelyet betölt a csipetnyi intrikával meghintett, párizsias pompával keveredõ vidéki élet légköre, boldogan fogyasztják majd a gourmand-ok, a frankofilek és Mary Simses The Irresistible Blueberry Bakeshop & Café címû mûvének rajongói." – Booklist

"Megkapó karakterek, ínycsiklandozó ételek meg némi románc… ez a festõien sokszínû regény bõvelkedik mindezekben." – Woman’s World Magazine

"Chef Sophie, miközben igyekszik összeegyeztetni a család és a magánélet kihívásait, ismét eléri a jó ételek iránti olthatatlan szenvedélyével, hogy az ember fel akarjon ugrani a következõ franciaországi repülõjáratra. De Vérant hõsének, Sophie-nak a szerzõ jóvoltából elõször alaposan végig kell gondolnia, mi az, amit akar, és mi az, amit nem. Vérant azzal az eleganciával és jó stílussal felfegyverkezve írja meg Sophie Valroux párizsi csillagainak történetét is, amit mára elvárunk ettõl a tehetséges írótól." – Barbara Conrey, az USA Today bestsellerszerzõje, a Nowhere Near Goodbye írója

"Okos, vidám, és – merjem így mondani? – kifejezetten ízletes! Sophie Valroux történetének folytatásából nem hiányzik egyetlen fontos összetevõ sem, a megfelelõ arányokban adagolva. Samantha Vérant-nak sikerült megragadnia valami lényegi, franciás jellemzõt ebben a nehezen letehetõ nõi regényben. Erõsen ajánlott olvasmány." – Camille Pagán, a Jól vagyok, ahogy te sem szerzõje

"Vérant újra remekelt a Valroux-ételsor következõ tagjának elkészítésével (a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatásában). …Vérant ínycsiklandozó és szeretetteli ételleírásai felkeltik az olvasó étvágyát, hõsnõje elevensége és bátorsága süt a mû minden lapjáról. A mûvet olvashatjuk úgy mint vidám különlegességet." – Publishers Weekly

"Vérant mûve, a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatása ételekrõl szól, egyfelõl, másfelõl pedig annak története, hogyan követi a fõhõs az álmait minden bizonytalanság és kétség dacára. … Az olvasó szurkol a bátor és eltökélt, mindazonáltal igen sebezhetõ séfnek, hogy sikert érhessen el a szakmájában és a magánéletében is. Gasztrobolondoknak és olyanoknak, akik kedvelik az erõs hõsnõket és a románcokat." – Library Journal

"Sophie történetének második része tömve van a szívemnek kedves dolgokkal: francia kastélyokkal, ellenállhatatlan ételleírásokkal és romantikával. Merci beaucoup, Samantha Verant!" – Sam Tschida, a Siri, Who Am I? szerzõje

Cikkszám: 9786156414007 Kategóriák: , , Címkék: ,

4 490 Ft

2 készleten

Leírás

Akkor is le tudod fõzni õket, ha már nem érzel ízeket?

Sophie Valroux több mint közkedvelt séf, akit mindenki magának akar. Már újraépítette egykor porig rombolt renoméját, és letette a névjegyét a gasztronómia világában. A nagymamájától örökölt gyönyörû birtok, a Chateau de Champvert éttermeit irányítja. Võlegényével, Rémivel boldogabbak, mint valaha, és Rémi lányával is sokat javult Sophie kapcsolata. Minden hibátlanul alakul.

Sophie mégsem nyughat: úgy érzi, valami hiányzik. Meghívják egy exkluzív rendezvényre, amelyen példaképe, a híres séf is részt vesz. Azt reméli, ez lehet az igazi kiugrás, amely talán élete álma, a Michelin-csillag megszerzéséhez is közelebb viheti.

De a sors közbeszól: amint elfogadja a meghívást, minden összedõl. Sophie balesetet szenved, amelynek következtében elveszíti ízlelését és szaglását. Most mi lesz?

Sophie megrázza magát, és úgy dönt: eljátssza, hogy megvan az ízlelése és a szaglása is. Vajon menni fog?

"Vérant mesteri mesemondó, és nagy tehetsége van hozzá, hogy ínycsiklandó ételsorokkal is megtûzdelje a történetet – hozzá a bónusz: nagyvonalúan meg is osztja az olvasókkal a receptjeit a könyve végén." – Lori Nelson Spielman, a Sors, szerelem, Toszkána írója

"Egy "deuxiéme plat" Sophie történetébõl? Délicieux!" – KJ Dell’Antonia, A New York Times bestsellerszerzõje, a Csirkék és csajok írója

"Chef Sophie izgalmas történetének folytatásával Vérant ismét elkápráztatja az olvasót. A fordulatokban gazdag könyv csupa öröm – család, jó ételek, szerelem és románc, arról nem is beszélve, hogy mindent beleng a "la vie en France" semmivel össze nem téveszthetõ hangulata." – Janice MacLeod, a New York Times bestsellerszerzõje, a Paris Letters írója

"A Sophie Valroux – Párizsi csillagok a szereplõk és hozzávalók színes kavalkádjával maga a kulináris élvezet. Az ember önkéntelenül is szorít ennek a fiatal séfnek, hogy gyõzze le az elképzelhetetlenül nehéz akadályokat, és érje el az álmait. A szerzõ, Samantha Vérant ismét nagyot alkotott – szívbõl és magával ragadóan!" – Nicole Meier, a The Second Chance Supper Club szerzõje

"A régi álmokat és az új tapasztalatokat szembeállító, tartalmas és életteli regényt, amelyet betölt a csipetnyi intrikával meghintett, párizsias pompával keveredõ vidéki élet légköre, boldogan fogyasztják majd a gourmand-ok, a frankofilek és Mary Simses The Irresistible Blueberry Bakeshop & Café címû mûvének rajongói." – Booklist

"Megkapó karakterek, ínycsiklandozó ételek meg némi románc… ez a festõien sokszínû regény bõvelkedik mindezekben." – Woman’s World Magazine

"Chef Sophie, miközben igyekszik összeegyeztetni a család és a magánélet kihívásait, ismét eléri a jó ételek iránti olthatatlan szenvedélyével, hogy az ember fel akarjon ugrani a következõ franciaországi repülõjáratra. De Vérant hõsének, Sophie-nak a szerzõ jóvoltából elõször alaposan végig kell gondolnia, mi az, amit akar, és mi az, amit nem. Vérant azzal az eleganciával és jó stílussal felfegyverkezve írja meg Sophie Valroux párizsi csillagainak történetét is, amit mára elvárunk ettõl a tehetséges írótól." – Barbara Conrey, az USA Today bestsellerszerzõje, a Nowhere Near Goodbye írója

"Okos, vidám, és – merjem így mondani? – kifejezetten ízletes! Sophie Valroux történetének folytatásából nem hiányzik egyetlen fontos összetevõ sem, a megfelelõ arányokban adagolva. Samantha Vérant-nak sikerült megragadnia valami lényegi, franciás jellemzõt ebben a nehezen letehetõ nõi regényben. Erõsen ajánlott olvasmány." – Camille Pagán, a Jól vagyok, ahogy te sem szerzõje

"Vérant újra remekelt a Valroux-ételsor következõ tagjának elkészítésével (a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatásában). …Vérant ínycsiklandozó és szeretetteli ételleírásai felkeltik az olvasó étvágyát, hõsnõje elevensége és bátorsága süt a mû minden lapjáról. A mûvet olvashatjuk úgy mint vidám különlegességet." – Publishers Weekly

"Vérant mûve, a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatása ételekrõl szól, egyfelõl, másfelõl pedig annak története, hogyan követi a fõhõs az álmait minden bizonytalanság és kétség dacára. … Az olvasó szurkol a bátor és eltökélt, mindazonáltal igen sebezhetõ séfnek, hogy sikert érhessen el a szakmájában és a magánéletében is. Gasztrobolondoknak és olyanoknak, akik kedvelik az erõs hõsnõket és a románcokat." – Library Journal

"Sophie történetének második része tömve van a szívemnek kedves dolgokkal: francia kastélyokkal, ellenállhatatlan ételleírásokkal és romantikával. Merci beaucoup, Samantha Verant!" – Sam Tschida, a Siri, Who Am I? szerzõje

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve