Out of stock

Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetõség

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyûgözõ desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerzõ maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatõrbõl igazi mesterré. A jól követhetõ leírások, a látványos fázisfotók jelentõsen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülõ desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetõségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízû és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerzõ aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetõségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az elsõ bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a
bölcsészéletnek, és 2014-tõl éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítõnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már
a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.

6 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyûgözõ desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerzõ maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatõrbõl igazi mesterré. A jól követhetõ leírások, a látványos fázisfotók jelentõsen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülõ desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetõségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízû és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerzõ aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetõségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az elsõ bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a
bölcsészéletnek, és 2014-tõl éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítõnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már
a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve