Kóstolj bele a teljes értékû növényi étrendbe!

El tudod képzelni, hogy ízletes és tápláló ételeket készítesz kizárólag növényi hozzávalókból? És azt, hogy ehhez nincs szükséged messzirõl érkezõ, különleges alapanyagokra, vagy a konyhában töltött hosszú órákra, de még egy mesterszakács ügyességére sem? Esetleg sejted már, hogyan formálhatná át az életedet a teljes értékû növényi étrend?

Ha bármelyik kérdésre "(még) nem" a válasz, akkor dr. Andrási Nóra, a nagy sikerû Mindenmentes kötetek szerzõjének új könyve Neked szól, kedves Olvasó!

A könyvbõl megismerheted, mit is takar pontosan a teljes értékû növényi étrend, vagy hogy lehetséges-e a szervezetünk számára szükséges valamennyi tápanyagot növényi forrásokból fedezni. Természetesen a sok hasznos információ mellett a könyv lényegét mégiscsak a receptek adják, a reggeliktõl az útravalókon át a fõételekig, az egészséges desszertekkel bezáróan 42 izgalmas finomsággal ismerkedhetsz meg.

Ajánljuk a könyvet kezdõ és gyakorlott, vegán és nem vegán "szakácsoknak" egyaránt, és mindenkinek, aki nyitott az újra, és szeret finomakat fõzni.

Cikkszám: 9786155417986 Kategóriák: , , Címkék: ,

5 490 Ft

1 készleten

Leírás

El tudod képzelni, hogy ízletes és tápláló ételeket készítesz kizárólag növényi hozzávalókból? És azt, hogy ehhez nincs szükséged messzirõl érkezõ, különleges alapanyagokra, vagy a konyhában töltött hosszú órákra, de még egy mesterszakács ügyességére sem? Esetleg sejted már, hogyan formálhatná át az életedet a teljes értékû növényi étrend?

Ha bármelyik kérdésre "(még) nem" a válasz, akkor dr. Andrási Nóra, a nagy sikerû Mindenmentes kötetek szerzõjének új könyve Neked szól, kedves Olvasó!

A könyvbõl megismerheted, mit is takar pontosan a teljes értékû növényi étrend, vagy hogy lehetséges-e a szervezetünk számára szükséges valamennyi tápanyagot növényi forrásokból fedezni. Természetesen a sok hasznos információ mellett a könyv lényegét mégiscsak a receptek adják, a reggeliktõl az útravalókon át a fõételekig, az egészséges desszertekkel bezáróan 42 izgalmas finomsággal ismerkedhetsz meg.

Ajánljuk a könyvet kezdõ és gyakorlott, vegán és nem vegán "szakácsoknak" egyaránt, és mindenkinek, aki nyitott az újra, és szeret finomakat fõzni.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve