Fõzõskönyv – Írások fõzésrõl és evésrõl

"Örüljetek!" – idõnként így fejezi be fõzõs-evõs történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes beszámolókat, és aztán indulunk a konyhába, hogy mi is kipróbáljuk a recepteket, és vidáman megvendégeljük szeretteinket. Dragomán szenvedélyes író és szakács, az otthoni kenyérsütés és a nagy családi fõzések propagátora, régi és új ételek õrzõje és megalkotója, receptek lelkes egyszerûsítõje és kíváncsi bonyolítója. A Fõzõskönyvpraktikus és roppant élvezetes társ a konyhában a reggelitõl az ebéden át a vacsorákig, és közben mindenféle hasznos és haszontalan dolgot is megtanulhatunk a lezajló folyamatokról. A laktobacilusok és a vadélesztõtörzsek szimbiózisa éppúgy tárgya e könyvnek, mint a karamell változatai, a különleges konyhai eszközök leírása, vagy a szakértõi, baráti és családi viták a "legjobb" megoldásokról, és persze az éhes tizenévesek is szóba kerülnek a sült krumpli, a rántott hús és a pizza hatékony elkészítésének módszereinél. Dragomán György mindezeket családi történetekbe ágyazva, vicces és komoly novellákkal, érzékletes regényrészletekkel körítve rakja elénk, hogy boldog órákat szerezzen az ínyenc olvasónak. Az olvasó pedig gyönyörködik, majd fõzni meg enni kezd – tehát egészen biztosan örülni fog.

6 999 Ft

1 készleten

Leírás

"Örüljetek!" – idõnként így fejezi be fõzõs-evõs történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes beszámolókat, és aztán indulunk a konyhába, hogy mi is kipróbáljuk a recepteket, és vidáman megvendégeljük szeretteinket. Dragomán szenvedélyes író és szakács, az otthoni kenyérsütés és a nagy családi fõzések propagátora, régi és új ételek õrzõje és megalkotója, receptek lelkes egyszerûsítõje és kíváncsi bonyolítója. A Fõzõskönyvpraktikus és roppant élvezetes társ a konyhában a reggelitõl az ebéden át a vacsorákig, és közben mindenféle hasznos és haszontalan dolgot is megtanulhatunk a lezajló folyamatokról. A laktobacilusok és a vadélesztõtörzsek szimbiózisa éppúgy tárgya e könyvnek, mint a karamell változatai, a különleges konyhai eszközök leírása, vagy a szakértõi, baráti és családi viták a "legjobb" megoldásokról, és persze az éhes tizenévesek is szóba kerülnek a sült krumpli, a rántott hús és a pizza hatékony elkészítésének módszereinél. Dragomán György mindezeket családi történetekbe ágyazva, vicces és komoly novellákkal, érzékletes regényrészletekkel körítve rakja elénk, hogy boldog órákat szerezzen az ínyenc olvasónak. Az olvasó pedig gyönyörködik, majd fõzni meg enni kezd – tehát egészen biztosan örülni fog.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve