Eszem-iszom, Hungary – Éttermesek és vendégek a pácban

Milyen bûnös titkokat õriznek az éjszakai mulatók sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi fõfogás? Mi hever a tányérunkon valójában, és egyáltalán: hogyan került a csizma az asztalra?

Az Eszem-iszom, Hungary Kordos Szabolcs nagysikerû Hungary-sorozatának 4. darabja. Most változatlan szöveggel, új borítóval jelenik meg a sorozat legújabb, 8. kötete, a Restaurant, Hungary kiadásával egyidõben.

Elsõ osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Tartson velünk ezen a különleges utazáson, ismerje meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, nem éppen problémamentes vendégeket!

A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengõajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerû földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gõzt. Merüljön alá a vendéglátás világába, és garantáltan másként néz körbe, ha legközelebb ételt vagy italt rendel!

Cikkszám: 9786155955778 Kategóriák: , , Címkék: ,

3 290 Ft

1 készleten

Leírás

Milyen bûnös titkokat õriznek az éjszakai mulatók sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi fõfogás? Mi hever a tányérunkon valójában, és egyáltalán: hogyan került a csizma az asztalra?

Az Eszem-iszom, Hungary Kordos Szabolcs nagysikerû Hungary-sorozatának 4. darabja. Most változatlan szöveggel, új borítóval jelenik meg a sorozat legújabb, 8. kötete, a Restaurant, Hungary kiadásával egyidõben.

Elsõ osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Tartson velünk ezen a különleges utazáson, ismerje meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, nem éppen problémamentes vendégeket!

A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengõajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerû földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gõzt. Merüljön alá a vendéglátás világába, és garantáltan másként néz körbe, ha legközelebb ételt vagy italt rendel!

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve