Élõ ételek könyve – Lúgosítás természetesen
Az élõ azaz nyers, 43 C fölé nem hevített ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvõ népszerûségének oka elsõsorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hõkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan energiabombát jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltûnnek a gombás megbetegedések, bõrünk élõvé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk fõtt ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörõ könyv.
3 200 Ft
Elfogyott
Leírás
Az élõ azaz nyers, 43 C fölé nem hevített ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvõ népszerûségének oka elsõsorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hõkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan energiabombát jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltûnnek a gombás megbetegedések, bõrünk élõvé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk fõtt ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörõ könyv.
További információk
| Író | |
|---|---|
| Kiadó | |
| Lapszám | |
| Kiadás éve |