Out of stock

Élõ édességek II.

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?
Csupa nyersbõl? "De hát ez finom!" Persze, hogy finom!

Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb kötettel, tévészereplésekkel, elõadásokkal, tanfolyamokkal gyarapítja a nyerskonyha követõinek táborát.
Az Élõ édességek 2011-es megjelenése óta folyamatosan kísérletezett, újabb izgalmas nyers édességeket alkotott. Az elsõsorban gyümölcsökbõl és olajos magvakból álló desszertek nemcsak egészségesek és rendkívül finomak, de gyönyörûek is! Nem tartalmaznak lisztet, tojást és hozzáadott cukrot, hõkezelés nélkül az alapanyagok is teljes értékûek maradnak. Elkészítésük roppant hálás feladat, mert lényegesen egyszerûbb, mint a hagyományos sütött édességeké.
A kötetbõl azonnal választ kaphatunk a legfontosabb kérdésekre:

– Mivel édesítsünk?
– Milyen alapanyagokat használjunk?
– Mely konyhai eszközökre lehet szükségünk?
– Hogyan készítsünk nyers magtejeket házilag?
– Miként aszaljunk gyümölcslapokat?

A természetes alapanyagú, színpompás poharas krémek, gyümölcsökkel díszített torták és piték étvágygerjesztõen mutatnak bármilyen családi vagy baráti összejövetelen. Sikerük garantált, hiszen bátran falatozhatunk belõlük, és varázslatosan finomak!

3 490 Ft

Elfogyott

Leírás

Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó?
Csupa nyersbõl? "De hát ez finom!" Persze, hogy finom!

Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb kötettel, tévészereplésekkel, elõadásokkal, tanfolyamokkal gyarapítja a nyerskonyha követõinek táborát.
Az Élõ édességek 2011-es megjelenése óta folyamatosan kísérletezett, újabb izgalmas nyers édességeket alkotott. Az elsõsorban gyümölcsökbõl és olajos magvakból álló desszertek nemcsak egészségesek és rendkívül finomak, de gyönyörûek is! Nem tartalmaznak lisztet, tojást és hozzáadott cukrot, hõkezelés nélkül az alapanyagok is teljes értékûek maradnak. Elkészítésük roppant hálás feladat, mert lényegesen egyszerûbb, mint a hagyományos sütött édességeké.
A kötetbõl azonnal választ kaphatunk a legfontosabb kérdésekre:

– Mivel édesítsünk?
– Milyen alapanyagokat használjunk?
– Mely konyhai eszközökre lehet szükségünk?
– Hogyan készítsünk nyers magtejeket házilag?
– Miként aszaljunk gyümölcslapokat?

A természetes alapanyagú, színpompás poharas krémek, gyümölcsökkel díszített torták és piték étvágygerjesztõen mutatnak bármilyen családi vagy baráti összejövetelen. Sikerük garantált, hiszen bátran falatozhatunk belõlük, és varázslatosan finomak!

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve