Desszertek – 60 édes és sós finomság minden alkalomra
A Desszertek címû könyv 60 receptet tartalmaz hat fejezetre osztva: Hétköznapok, Ünnepek, Baráti borozások, Apróságok, Divatosak és Klasszikusak. Olvasóink felüthetik, ha hétköznap egy kis házi édességre vágynak, de akkor is, ha ünnepi alkalmakra keresnek különleges süteményt, vagy éppen sós finomságokkal invitálnák borozós-beszélgetõs összejövetelre barátaikat. Kekszekbõl, bonbonokból sosem lehet eleget készíteni, ezért az apróságok külön fejezetet kaptak. Párizsi cukrászdai hangulat fél óra alatt? Nem ördöngõsség megvalósítani a divatos szekció világhírû receptjeinek segítségével. Végül, de nem utolsó sorban a családok kedvencei, nagymamáink klasszikus, idõtálló süteményei sem maradhattak ki a könyvbõl. A receptek jelentõs részéhez tartoznak tippek, változatok, illetve számos desszerthez pár sornyi érdekesség az adott sütemény eredetérõl. A könyvet Praktikák és díszítések címmel egy alapfogásokat, trükköket, díszítõ megoldásokat bemutató rész zárja, mely a munkafolyamatokat fázisfotókkal illusztrálja.
2 900 Ft
Elfogyott
Leírás
A Desszertek címû könyv 60 receptet tartalmaz hat fejezetre osztva: Hétköznapok, Ünnepek, Baráti borozások, Apróságok, Divatosak és Klasszikusak. Olvasóink felüthetik, ha hétköznap egy kis házi édességre vágynak, de akkor is, ha ünnepi alkalmakra keresnek különleges süteményt, vagy éppen sós finomságokkal invitálnák borozós-beszélgetõs összejövetelre barátaikat. Kekszekbõl, bonbonokból sosem lehet eleget készíteni, ezért az apróságok külön fejezetet kaptak. Párizsi cukrászdai hangulat fél óra alatt? Nem ördöngõsség megvalósítani a divatos szekció világhírû receptjeinek segítségével. Végül, de nem utolsó sorban a családok kedvencei, nagymamáink klasszikus, idõtálló süteményei sem maradhattak ki a könyvbõl. A receptek jelentõs részéhez tartoznak tippek, változatok, illetve számos desszerthez pár sornyi érdekesség az adott sütemény eredetérõl. A könyvet Praktikák és díszítések címmel egy alapfogásokat, trükköket, díszítõ megoldásokat bemutató rész zárja, mely a munkafolyamatokat fázisfotókkal illusztrálja.
További információk
| Író | |
|---|---|
| Kiadó | |
| Lapszám | |
| Kiadás éve |