A trilógia ízei – Zarah Winter kedvenc süteményreceptjei
"Frau Schwenk, a szakácsnõ robogott be az étkezõbe, és az asztalra tette a frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát."
Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívû családtörténet, izgalmas kémregény és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sõt, még az ínycsiklandó sütemények ízét is a szánkban érezhetjük. A mesélõ a szöveg megannyi rétegébõl festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával ragadó cselekmények környezetét.
A finomabbnál finomabb falatok készítõje, Frau Schwenk, a Winter család hûséges szakácsnõje kulcsfigura a fõszereplõ, Zarah és nõvére, Edel életében, hiszen a megmenekülésüket köszönhetik neki. Az õ történetük a regény lapjain elevenedik meg. Ebben a kötetben pedig Frau Schwenk, Zarah és családja, valamint barátai által készített és szeretett ínycsiklandó sütemények egész sora jelenik meg Náray Tamás tolmácsolásában. A szereplõk utazásai nyomán megízlelhetjük Németország, Olaszország, Anglia és Izrael legjellemzõbb édességeit. A közel félszáz receptet Kaszás Gergely gyönyörû fotói és László Ágnes egyedi, korhû tálalása keltik életre.
6 990 Ft
1 készleten
Leírás
"Frau Schwenk, a szakácsnõ robogott be az étkezõbe, és az asztalra tette a frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát."
Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívû családtörténet, izgalmas kémregény és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sõt, még az ínycsiklandó sütemények ízét is a szánkban érezhetjük. A mesélõ a szöveg megannyi rétegébõl festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával ragadó cselekmények környezetét.
A finomabbnál finomabb falatok készítõje, Frau Schwenk, a Winter család hûséges szakácsnõje kulcsfigura a fõszereplõ, Zarah és nõvére, Edel életében, hiszen a megmenekülésüket köszönhetik neki. Az õ történetük a regény lapjain elevenedik meg. Ebben a kötetben pedig Frau Schwenk, Zarah és családja, valamint barátai által készített és szeretett ínycsiklandó sütemények egész sora jelenik meg Náray Tamás tolmácsolásában. A szereplõk utazásai nyomán megízlelhetjük Németország, Olaszország, Anglia és Izrael legjellemzõbb édességeit. A közel félszáz receptet Kaszás Gergely gyönyörû fotói és László Ágnes egyedi, korhû tálalása keltik életre.
További információk
Író | |
---|---|
Kiadó | |
Lapszám | |
Kiadás éve |