A kenyérsütés iskolája – Kezdõtõl a haladóig – kenyérsütés mindenkinek
A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésrõl lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthetõ magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemzõ nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.
Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékmûvészetünk csodájára járnak!
Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielõtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a "Brotbackliebe… und mehr" az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevû Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvû csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában.
5 999 Ft
Elfogyott
Leírás
A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésrõl lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthetõ magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemzõ nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.
Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékmûvészetünk csodájára járnak!
Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielõtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a "Brotbackliebe… und mehr" az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevû Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvû csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában.
További információk
Író | |
---|---|
Kiadó | |
Lapszám | |
Kiadás éve |