Out of stock

A kenyérsütés iskolája – Kezdõtõl a haladóig – kenyérsütés mindenkinek

A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésrõl lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthetõ magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemzõ nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.

Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékmûvészetünk csodájára járnak!

Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielõtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a "Brotbackliebe… und mehr" az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevû Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvû csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában.

5 999 Ft

Elfogyott

Leírás

A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésrõl lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthetõ magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemzõ nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.

Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékmûvészetünk csodájára járnak!

Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielõtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a "Brotbackliebe… und mehr" az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevû Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvû csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve