160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek könyebben

A nagysikerû, több mint 100.000 példányban eladott 160 grammos szénhidrátdiéta-sorozat következõ kötete csak a desszertekrõl szól!
Édességek inzulinrezisztensen, cukorbetegen?
A süteményeknek helye van az egészséges táplálkozásban, akkor sem kell lemondanunk róluk, ha kiegyensúlyozottan, tudatosan szeretnénk étkezni. Sõt, akkor sem, ha valamilyen szénhidrátanyagcsere-zavar vagy fogyókúra kényszerít minket fegyelmezettebb életmódra.
A kötetben minden alkalomra találunk recepteket, legyen az uzsonnára pár perc alatt összedobható villámgyors édesség, magunkkal vihetõ tízórai, egy átalakított klasszikus kedvenc vagy akár egy ünnepi alkalomhoz illõ látványos desszert. Továbbá megtalálható benne az összes alaprecept (piskóta, kelt tészta, pite tészta, égetett tészta, stb.) és számtalan további tipp a kalóriák csökkentésre.
"Nem hiszek abban, hogy egy IR-es desszert attól lesz jó, hogy pusztán lecserélem a megszokott receptúrában a cukrot édesítõszerre, a fehérlisztet pedig csökkentett szénhidráttartalmú lisztre. Számomra ez jóval többrõl szól. Folyamatosan szem elõtt tartom, hogyan lehet tápanyagösszetétel szempontjából teljes értékû, eközben finom desszerteket készíteni, hol lehet azokon még többet javítani: csökkenteni a szénhidráttartalmukat, csökkenteni a zsírtartalmukat, összességében pedig csökkenteni a kalóriatartalmukat."

Vrábel Krisztina

5 490 Ft

1 készleten

Leírás

A nagysikerû, több mint 100.000 példányban eladott 160 grammos szénhidrátdiéta-sorozat következõ kötete csak a desszertekrõl szól!
Édességek inzulinrezisztensen, cukorbetegen?
A süteményeknek helye van az egészséges táplálkozásban, akkor sem kell lemondanunk róluk, ha kiegyensúlyozottan, tudatosan szeretnénk étkezni. Sõt, akkor sem, ha valamilyen szénhidrátanyagcsere-zavar vagy fogyókúra kényszerít minket fegyelmezettebb életmódra.
A kötetben minden alkalomra találunk recepteket, legyen az uzsonnára pár perc alatt összedobható villámgyors édesség, magunkkal vihetõ tízórai, egy átalakított klasszikus kedvenc vagy akár egy ünnepi alkalomhoz illõ látványos desszert. Továbbá megtalálható benne az összes alaprecept (piskóta, kelt tészta, pite tészta, égetett tészta, stb.) és számtalan további tipp a kalóriák csökkentésre.
"Nem hiszek abban, hogy egy IR-es desszert attól lesz jó, hogy pusztán lecserélem a megszokott receptúrában a cukrot édesítõszerre, a fehérlisztet pedig csökkentett szénhidráttartalmú lisztre. Számomra ez jóval többrõl szól. Folyamatosan szem elõtt tartom, hogyan lehet tápanyagösszetétel szempontjából teljes értékû, eközben finom desszerteket készíteni, hol lehet azokon még többet javítani: csökkenteni a szénhidráttartalmukat, csökkenteni a zsírtartalmukat, összességében pedig csökkenteni a kalóriatartalmukat."

Vrábel Krisztina

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve