Hogyan legyünk profi kenyérsütõk?

Tudod, mitõl lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
Liszt, élesztõ, víz és só – csupán ezek az egyszerû hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütõk egyszerû, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerû saját pékséget vezetõ Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezetõ, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthetõ sütési technikák, valamint nagyszerû tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.

4 500 Ft

1 készleten

Leírás

Tudod, mitõl lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
Liszt, élesztõ, víz és só – csupán ezek az egyszerû hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütõk egyszerû, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerû saját pékséget vezetõ Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezetõ, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthetõ sütési technikák, valamint nagyszerû tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve